Drugi poraz za Arsenal ove sezone

Topnici bez ispaljenog metka pali u Sheffieldu

13

Komentari (13)

gaaazziiijjaaaaa
RAJA nastavljamo sa ISTINOM, dakle ja sam RETARDIRAN, DOSADAN i BOLESTAN, Ako vas istina boli, nadjite nekog drugog da ga pratite i psujete. Nek vam Uzviseni da sve najbolje, ja ne mrzim nikog. Sellam.
Pala
Gazija slavi ko da mu je Rođendan !! Al ga nesto nema zadnijh dana ??
gaziiiiJAaaa
Svako malo je meni rođendan..bar kada je u pitanju 56SENAL..reprezentativna pauza bila, ali nastavljamo sa ISTINOM i dalje..koji je ALIBI za vecerasnje NOGOMETNO PREDAVANJE SHEFFIELDA?
mer12
ono nije nogomet sto taj shef. igra samo nesto slicno tome...
Laso
Willock, Saka, Chambers???? Pa koga **** više ovaj Emery. Lakazet, Bellerin, Ceballos ne počinju utakmicu, Ozila nema ni na klupi. Kome se inati ovaj debil sa ovim anonimusima dok provjereni igrači sjede na klupi?
gaziiiiJAaaa
I NOVAJLIJE pocele da se ŠPRDAJU sa malim jadnim 56SENALOM..nadam se da vam se dopadaju NOVITETI na portalu, mi iz redakcije smo vam jako zahvalni..veliki Sellam mojim PRATIOCIMA..a posebno ovima što su me "KAO" BLOKIRALI..od 6 pa DOLE..
Laso
Kako mrzim takve internet provokatore kao ti koji su u realnosti miševi koji vire iz svojih rupa. Radi na svojim kompleksima majmune!
diame30
Laso - ma frajer je u pravu za Arsenal, treba realno pogledati, taj klub je uvijek 4,5 ili 6.
Adnan@Kara
Kažu, nije bolest sve što boli.
gaziiiiJAaaa
Slazem se druze, pokusao sam im pomoci TROFEJ TERAPIJOM, a oni su i dalje isti, cak su pojacali sa PROSTAKLUCIMA..ali to su nezeljene reakcije prilikom koristenja terapije..cim misevi se PONOVO uvjere da samo ISTINU govorim, odma sa u RUPE zavuku..ima ovih par standardnih prostaka, ali nisu oni MJERODAVNI..
Mirso12123
Mučki provokator
gaziiiiJAaaa
Vi ISTINU dozivljavate kao PROVOKACIJU..ali to je do Vas GOSPODINE MIRSADE..
Mirso12123
Moraš li komentarisati svaku Arsenalovu objavu? Ne moraš. To je do tebe što imaš kompleks..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.