Topnici našli zamjenu za Sancheza

Pavon ide prema Emiratesu

Topnici našli zamjenu za Sancheza

Edmir Škorić

Alexis Sanchez na izlaznim je vratima Arsenala, ali navijači mogu da budu mirni jer stiže novi igrač.

Sanchez će po svemu sudeći za oko 35 miliona preći u Manchester City u narednim danima, a na Emiratesu su već pronašli zamjenu za Čileanca.

Kako javljaju inostrani mediji, Arsenal je odlučio da plati 30 miliona eura odštetne klauzule u ugovoru kojeg s Boca Juniorsom ima 21-godišnji napadač Cristian Pavon.

Pavon je u telućoj sezoni odigrao 12 mečeva za Bocu u domaćem prvenstvu i dao je tri gola. O njemu se puno ne zna u evropskim okvirima, ali je upisao i dva nastupa za reprezentaciju Argentine, pa ako dođe na Emirates sigurno ima šta da pokaže.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nije slučajno da ga hoće Topnici i vrijedi oko 30 miliona eura. Hoće li to biti nova Wengerova greška ili ne, vrijeme će da pokaže.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi