Valencija uputila zvaničnu ponudu za veznjaka Arsenala

Coquelin na meti Šišmiša

Valencija uputila zvaničnu ponudu za veznjaka Arsenala

Arsenal je, čini se, spreman prodati Francisa Coquelina na zimskom prelaznom roku, a iako se špekuliše da su i West Ham i Crystal Palace zainteresovani za njegove usluge, prva ponuda je stigla iz Španije.

Naime, španski mediji saopštavaju da je Valencija Topnicima uputila ponudu vrijednu 12 miliona funti za Coquelina.

Arsene Wenger je, navodno, izostavio Coquelina iz ekipe Topnika koja je odmjerila snage sa Nottinghamom u FA Kupu upravo zbog toga što u Arsenalu "svakog momenta" očekuju njegov transfer.

Ovaj 26-godišnji veznjak je izgubio status standardnog prvotimca u Arsenalu, te želi imati veću minutažu kako bi pokušao vratiti svoju karijeru na pravi put.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za Coquelina, navodno, postoji interes i pojedinih francuskih klubova, ali je Valencija za sada jedina "povukla potez".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi