Topnici u čudu: Nismo poslali nikakvu ponudu
Foto: EPA

Nema ponude za Belottija

Topnici u čudu: Nismo poslali nikakvu ponudu

Midhat Šljivak

Rukovodstvo Arsenala demantovalo je navode italijanskog Torina da su poslali bogatu ponudu za napadača Andreu Belottija.

Sportski direktor Torina Gianluca Petrachi je danas objavio kako je u klub stigla ponuda Arsenala vrijedna 65 miliona eura, ali da je ona odbijena.

Navodno, italijanski klub je traži još više novca, pa je odlučeno da se ponuda tima iz Londona odbije.

Međutim, ovakvi navodi iz Torina su začudili rukovodstvo Topnika. Oni su odbili navode da su poslali ikakvu ponudu za Belottija, a posebno ne onu od 65 miliona eura.

Eventualni transfer Belottija za ovaj novac na Emirates postavio bi apsolutni rekord kada je londonski tim u pitanju.

Za sada rekordan transfer u Arsenal drži njemački reprezentativac Mesut Ozil. Njega su Topnici 2013. godine Realu platili 47 miliona eura, pa bi dolaskom Belottija za 65 miliona, taj rekord uvjerljivo bio oboren.

Ipak, za sada potvrde ponude iz Arsenala nema, a navodno je zahtjev Torina čak 80 miliona eura za 23-godišnjeg napadača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi