Topnike čeka pakao u Napulju: Objavljeni sastavi Napolija i Arsenala

Ko će u polufinale?

Topnike čeka pakao u Napulju: Objavljeni sastavi Napolija i Arsenala

E. Čaušević

Fudbaleri Napolija i Arsenala večeras igraju revanš utakmicu četvrtfinala Evropske lige.

Arsenal je u prvom meču koji se prije sedam dana igrao na Etihadu pobijedio sa 2:0 i tako je ostvario odličan rezultat pred revanš utakmicu na San Paolu.

Nema sumnje da Topnike čeka paklena atmosfera u Napulju, te da će Napoli svim silama krenuti od prve minute kako bi pokušali nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice.

Meč na San Paolu igra se od 21 sat, a Carlo Ancelotti i Unai Emery su saoopštili početne sastave. Naravno, ono što je za nas najbitnije jeste da je Sead Kolašinac u ekipi od prve minute.

Ancelotti je ovaj put ostavio Mertensa na klupi i od prve minute igra Milik, dok je Emery na klupi ostavio Ozila što je iznenađenje za sve. Od prve minute igrat će tek oporavljeni Granit Xhaka.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Napoli: Meret, Maksimović, Chirches, Koulibaly, Ghoulam, Allan, Ruiz, Zielinski, Callejon, Insigne, Milik.

Arsenal: Cech, Monreal, Koscielny, Sokratis, Maitland-Niles, Kolašinac, Xhaka, Torreira, Ramsey, Aubameyang, Lacazette.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi