Topolović napustio Rudar, čekaju se Amoah, Asani...

Prijedorčani u pogonu

Topolović napustio Rudar, čekaju se Amoah, Asani...

S. Mlaćo
Nogometaši Rudara počeli su sa pripremama za drugi dio sezone.

Prijedorčane očekuje borba za opstanak, a klub su za sada napustili Stefan Gavranović i Andrija Rajović, a novo ime u rubrici odlasci je i golman Kenan Topolović.

Topolović je ove polusezone branio na tri utakmice u prvenstvu i jednu u Kupu.

Radi se o veoma kvalitetnom golmanu, nekadašnjem mladom reprezentativcu naše zemlje, koji je nosio i dres Borca te Zrinjskog, no iz veoma čudnih razloga u redovima Rudara je ostao 'po strani'.

“Topolović odlazi iz Rudar-Prijedora!

FK Rudar-Prijedor i golman Kenan Topolović sporazumno su raskinuli saradnju.

Oglasi

Keno, hvala ti i srećno u nastavku karijere!“, objavili su iz Rudara.

Na prozivci Rudara opravdano odsutni bili su Amoah, Asani, Pavlović i Bilbija koji će se ekipi priključiti u narednim danima.

Prvi dio priprema Rudar će obavit  u Prijedoru, na umjetnoj travi u Gomjenici, do odlaska u tople krajeve. Destinacija Rudara trebao bi biti Medulin.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

 

Top Komentari

gubavica11
Babo Senaid od Topalovica presušio da mu nije babe ne bi vidio premijer ligu njegov kvalitet je 2 liga i to slabi klubovi, ali zato mama njegova ima kvalitet za ligu pet, mamu **** ko stigne ima takvu mamu da moze branit u Realu ???
1 0
2323
Ima čupri menadzer njegov ado husara...uvali ga uvjek u neki klub a mazne starom lovu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti