Torcida: Hladne cijevi čekaju znak!

Jedna od tri poruke za čelnike HNS-a

Torcida: Hladne cijevi čekaju znak!

Veliki skandal desio se danas u susjednoj Hrvatskoj nakon što su fudbaleri Hajduka odbili izaći na travnjak maksimirskog stadiona, pošto njihovi navijači odbili ući na tribine istog.

Razlog zbog kojeg je popularna Torcida odbila ući na zagrebački stadion je skupina od njihovih 50-ak članova koji se nalaze na tzv. "crnoj listi".

Već u subotu ujutro navijači Hajduka su se, njih oko 70, okupili u centru hrvatske prijestolnice i ispred spomenika banu Jelačiću razvili su tri zanimljive poruke.

"Hladne cijevi čekaju znak", "Ustani bane Hrvatska te zove!!! 1950" i "Game over", poruke su koje je Torcida poslala rukovodstvu HNS-a zbog načina na koji godinama upravljaju krovnom fudbalskom organizacijom u susjednoj zemlji.

Utakmica 16. kola i najveći hrvatski fudbalski derbi nije odigran, a biće zanimljivo vidjeti odluku HNS-a vezanu za ishod ove utakmice.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.