Torcida ponovo imala poruku za Janicu Kostelić
Torcida ponovo imala poruku za Janicu Kostelić

Na današnjem meču protiv Inter Zaprešića

Torcida ponovo imala poruku za Janicu Kostelić

S. Mlaćo

Hajduk je danas na svom Poljudu deklasirao Inter iz Zaprešića sa visokih 5:0, iako su nakon prvih 45. minuta mreže mirovale.

U drugom poluvremenu navijači Hajduka su mogli uživati u efikasnoj partiji svojih ljubimaca, a zanimljivo je bilo i na tribinama Poljude.

Popularna Torcida je imala poruku za Janjicu Kostelić, državnu tajnicu za sport koji je prije par dana posjetila Nyon u pratnji čelnika HNS-a. Kostelić je tom prilikom istakla da će HNS jasno pokušati riješiti probleme koji muče nogomet u toj zemlji, a to se posebno odnosi probleme sa infrastrukturom i nasiljem navijača.

To se Torcidi nije dopalo, pa su podigli parolu: "U Nyonu kurve prodaju svoj obraz", a nije izostalo ni vrijeđanje same Kostelić te HNS-a.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zbog parole i uvrijedljivog navijanja njegovih navijača Hajduk gotovo sigurno očekuje nova kazna.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi