Torcida starim hitom vrijeđala Zvezdaše: Je** te Velež, a najviše Splićani....

Ovacije prepunog stadiona nakon poznatog hita

Torcida starim hitom vrijeđala Zvezdaše: Je** te Velež, a najviše Splićani....

Samir Mlaćo

Napad na vatrepoliste Crvene Zvezde u Splitu digao je mnogo bure u regionu.

 Srbijanski sportisti uoči meča šetali su Rivom, ali su zatim napadnuti od huligana.

Pojedini vatrepolisti su čak i skakali u more, te tako spašavali živu glavu. Iz oba tima su istakli razočarenje zbog incidenta, ali tako baš ne misle i navijači Hajduka, popularna Torcida.

Naime, Hajduk je jučer na svom Poljudu ugostio Lokomotivu iz Zagreba, a Torcida se odlučila prisjetiti subotnjeg događaja. Vrijeđali su Zvezdaše poznatom pjesmom iz bivše Jugoslavije. U njoj se nalazi i bh. tim FK Velež.

"O Zvezdo Zvedana, k...o je..a, j...o te Velež, j..ali te svi, a najviše Splićani", zagrmilo je u par navrata na Poljudu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
ZNA TORCIDA KO JE BIO VELEZ I KOGA JE SVE GAZIO U JUGI,STO NISU SPOMENULI SVINJSKI POLA I NEZNA NI DA POSTOJI,VELIKI NAVIJACI I VELIKI KLUB HAJDUK
9 4
hangouts123
Nece spomenut Zrinjki,Čelik i tako.Eto dokaza koje veliki klub.Realno Sarajevo,Velez,Zeljeznicar su najpoznatiji bh klubovi s bogatom historijom i tradicijom.Zrinjski,Celik,Siroki 0!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi