Torcida vrijeđala Luku Modrića
Foto: EPA

Nakon njegovog svjedočenja na suđenju braći Mamić

Torcida vrijeđala Luku Modrića

Nakon svjedočenja na suđenju braći Mamić koje je izazvalo buru reakcija Luka Modrić se našao na udaru hrvatskih navijača.

Naime, veznjak Real Madrida i reprezentacije Hrvatske se na sudu nije mogao sjetiti velikog broja činjenica koje bi bile krucijalne u čitavom procesu protiv braće Mamić i njihovih poslovnih partnera.

Modrić se tako nije mogao sjetiti ni datuma, a ni tačne godine kada je debitovao za reprezentaciju, a ga mnogi osuđuju da pokušava sakriti informacije koje posjeduje u vezi sa poslovanjem optuženika.

Zbog ovoga se našao i na meti navijača splitskog Hajduka, popularne Torcide. Naime, oni su se okupili, na igrlaištu jedne škole, povodom projekta Naš Hajduk. A osim pjesama posvećenih Hajduku, navijači su uvredljivim skandiranjem "počastili" i Luku Modrića:

"Luka Modrić g**no maleno", glasila je njihova parola, a kako je to izgledalo može se vidjeti u video prilogu:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi