Torino može odahnuti: Chiellini ostaje u Juventusu

Iskusni štoper potpisuje novi ugovor

Torino može odahnuti: Chiellini ostaje u Juventusu

Ugovor iskusnog štopera Girogija Chiellinija sa Juventusom ističe krajem juna ove godine, a ako je i postojala sumnja da bi on mogao ovog ljeta napustiti Staru damu, sada je više nema.

Naime, navijači Juventusa mogu odahnuti jer će njihov miljenik uskoro potpisati novi ugovor koji će ga zadržati na Allianz stadionu do 2020. godine.

Kako je saopštio Sky Sport Italia, pregovori Juventusa i Chiellinija su u završnoj fazi, te će 33-godišnji Italijan uskoro staviti potpis na novi dvogodišnji ugovor sa Starom damom.

Chiellini je u Juventus stigao 2005. godine, a od tada je u crno-bijelom dresu osvojio sedam naslova prvaka Italije, četiri trofeja Kupa Italije i tri Superkupa ove države. Prije dolaska u Juventus, Chiellini je nosio dresove Livorna i Fiorentine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi