Emre Can stiže na ljekarski pregled, "zastoj" s Darmianovim transferom

United ne odstupa od zacrtane cijene

Emre Can stiže na ljekarski pregled, "zastoj" s Darmianovim transferom

Prema pisanjima italijanskih medija transfer saga Emrea Cana je završena s obzirom da je njemački reprezentativac postigao konačni dogovor sa Juventusom.

O Canovom napuštanju Liverpoola i dolasku u Juventus se odavno špekuliše, a prema inofrmacijama do kojih je došao Sky Sport Italia sjajni veznjak je dogovorio sve detalje ugovora sa Starom damom, te bi u narednim danima trebao stići u Torino na ljekarski pregled.

Inače, Canu ovog ljeta ističe ugovor sa Liverpoolom, pa će na stadion Allianz stići kao slobodan igrač.

Ipak, drugi transfer Juventusa za koji se smatralo da je završena stvar je naišao na prepreke. Naime, u Torino bi trebao stići i desni bek Manchester Uniteda, Italijan Matteo Darmian, ali se ovaj transfer naglo zakomplikovao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prema riječima "stručnjaka za transfere" Gianluce Di Marzija Manchester United i dalje traži 20 miliona eura za 28-godišnjeg Italijana, dok je Stara dama "zacrtala" 12 miliona eura za ovaj transfer.

Očekivalo se da će do sada dvije strane postići dogovor, ali to se još nije desilo, iako je Darmian već stigao u Italiju. Naime, on je trenutno u Milanu, pa se u Staroj dami i dalje nadaju da će njegov transfer biti ubrzo realizovan.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi