Torino odbio nevjerovatnu ponudu za Belottija

Odbili 65 miliona eura od Arsenala

Torino odbio nevjerovatnu ponudu za Belottija

Midhat Šljivak

Ekipa Torina potvrdila je kako im je stigla ponuda iz Engleske za napadača Andreu Belottija.

Menadžer Bikova iz Torina Gianluca Petrachi potvrdio je u razgovoru za Sky Italia, kako je na adresu kluba stigla ponuda Arsenala vrijedna 65 miliona eura.

Međutim, italijanski tim nema namjeru pristati na ovu ponudu za 23-godišnjeg napadača. Žele još više novca, a navodno bi ih zadovoljila ponuda od oko 80 miliona eura.

Također, Petrachi je otkrio i kako Arsenal nije jedini tim koji želi dovesti Belottija i da ima mnogo zainteresovanih strana, te da će ponuda morati da bude znatno veća kako bi sjajni napadač napustio redove tima iz Torina.

Fantastični napadač Torina je zablistao ove sezone. Ukupno je u dresu Torina ove sezone odigrao 17 utakmica, a postigao je 13 pogodaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za reprezentaciju Italije je također debitovao i 2016. godini i u pet odigranih utakmica je postigao tri gola.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi