Torino odbio ponudu iz Engleske za svog Andreu Belottija

West Ham u potrazi za napadačem

Torino odbio ponudu iz Engleske za svog Andreu Belottija

West Hamu je potrebna zamjena za Marka Arnautovića koji, čini se, želi realizovati svoj transfer u Kinu.

Čekićari su prvobitno željeli u svoje redove dovesti Genoinog Piateka, te su bili spremni isplatiti 40 miliona eura (uz dodatne bonuse) italijanskom klubu. Ipak, Poljak je sada, čini se, jako blizu transfera u Milan, pa West Ham pojačanje u napadu mora potražiti negdje drugo.

Prema pisanju Sportitalije, West Ham se sada okrenuo ka Andrei Belottiju, napadaču Torina.

Navodno su Čekićari ponudili Torinu 40 miliona eura za Belottija, ali su dobili odgovor da napadač nije na prodaju ove zime.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Belottijeva otkupna klauzula iznosi 100 miliona eura, ali je jasno da Torino neće moći zaraditi toliki novac od njegove eventualne prodaje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti