Torino poslao ponudu za Munira
Foto: EPA

Slijedi prelazak u Seriju A?

Torino poslao ponudu za Munira

Mladi fudbaler Barcelone Munir El Haddadi definitivno neće ostati na Nou Campu i do kraja ljetnog prelaznog roka će promijeniti klub.

Ovaj 22-godišnjak se vratio u Barcelonu nakon jednogodišnje posudbe u Valenciji, ali kako u katalonskom klubu na njega uopšte ne računaju, jasno je da se tamo neće zadržati dugo.

Za Munira je interes pokazalo nekoliko klubova, ali se čini da je najkonkretniji Torino. Italijanski klub je poslao ponudu Barceloni po kojoj bi posudio Munira za jedan milion eura, uz opciju kupovine mladog fudbalera za dodatnih 16 miliona eura nakon završetka sezone.

Osim toga, Torino bi Barceloni proslijedio 10% od Munirovog sljedećeg transfera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za ovog fudbalera su se Barceloni već javili Sampdoria i Malaga, pa ostaje da se vidi gdje će završiti fudbaler od kojeg se definitivno više očekivalo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi