Torino teže od očekivanog savladao fenjeraša Sienu

20. kolo Serije A

Torino teže od očekivanog savladao fenjeraša Sienu

U prvom današnjem duelu 20. kola Serije A, ekipa Torina je dočekala Sienu te je slavila sa 3:2.

Prvi pogodak na susretu postignut je već u petoj minuti susreta, a strijelac je na asistenciju D'Ambrosia bio Brighi. U 32. minuti, gosti ipak dolaze do poravnanja. Reginaldo je bio strijelac, a ovaj rezultat se na semaforu zadržao samo pet minuta.

 

Na asistenciju Birse, u 38. minuti pogodio je Bianchi za 2:1. Do kraja prvog poluvremena, domaći povećavaju svoju prednost. Cerci je u prvoj minuti sudijske nadoknade pogodio za 3:1.

 

U drugom poluvremenu, gosti pokušavaju da se vrate u susret, a to im je i pošlo za rukom u 75. minuti kada Paolucci na asistenciju Reginalda pogađa za 3:2.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Ipak, Siena nije imala snage da se u potpunosti vrati u susret te je do kraja ostalo 3:2.









NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.