Torreira se zbunio kada je vidio svoju sliku u tunelu i odmah je našao zamjerku

Viša nego što treba

Torreira se zbunio kada je vidio svoju sliku u tunelu i odmah je našao zamjerku

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala plasirali su se u osminu finala Evropske lige jer su večeras pobijedili BATE Borisov sa 3:0.

U prvom meču ovih ekipa u okviru šesnaestine finala BATE je napravio veliko iznenađenje i slavio na svom terenu sa 1:0, ali je Arsenal večeras to uspio da nadoknati, te se sa sigurno pobjedom od 3:0 plasirao dalje.

Sjajan trenutak desio se pred početak utakmice kada su igrači Arsenala još pristizali na Emirates, a u centru pažnje našao se urugvajski veznjak Lucas Torreira.

On je opazio slike igrača Arsenala u tunelu stadiona, a kada je vidio svoju zastao je jer je odmah našao zamjerku. Poručio je da je na ovoj slici dosta viši nego što zaista jeste u stvarnosti, te da je razlika dosta velika.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije