Torres nasmijan i dobro raspoložen napustio bolnicu

Srećom sve je u redu

Torres nasmijan i dobro raspoložen napustio bolnicu

Edmir Škorić

Fernando Torres danas je napustio bolnicu nakon što je sinoć zadobio udarac u glavu.

Torres je stradao u sudaru sa igračem Deportiva u 85. minuti sinoćnje utakmice i niko nije znao šta se dešava s El Ninom. U jednom je trenutku izgubio svijest, nije mogao da dođe sebi, pa je završio u bolnici.

Na sreću, Torres je dobro. Danas je napustio bolnicu, zaputio se prema Galiciji gdje će u obiteljskoj kući njegove supruge imati potpunu njegu.

"Srećom da je to bio samo udarac. Bio sam u šoku, ali sada se osjećam super. Hvala svima", rekao je Torres po izlasku. Obavio je određene preglede i svi nalazi su dobri.

Potražite više informacija na temu La Liga:


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi