Torres: U Atleticu želim završiti karijeru

Španski napadač

Torres: U Atleticu želim završiti karijeru

D. Rakanović

Španski napadač Fernando Torres otkrio je da je veoma sretan u Madridu. 

Nedavno je 33-godišnji igrač produžio ugovor sa Atleticom na još jednu sezonu.

"Kod kuće sam. Vratio sam se u Atletico poslije osam godina i tu sam iskreno sretan. Želim da igram za Atletico i da ovdje završim karijeru, ali do tada želim da osvajamo trofeje i da pomognem klubu da ostane jedan od najboljih u Europi", rekao je Torres.

Atletico se posljednjih godina nalazi u vrhu evropskog fudbala, a Torres smatra da velike zasluge pripadaju treneru Diegu Simeoneu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sa Simeoneom smo vratili sve naše vrijednosti, žrtvovanje, borbeni duh... Ako tako nastavimo moći ćemo da pariramo velikim i moćnim klubovima", poručio je Torres.

Sjajni napadač je karijeru počeo u ovom timu, a ukupno je za Jorgandžije postigao 118 pogodaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi