Torres ne želi otići: Nadam se da ću igrati još u Atleticu

Želi ostati u matičnom klubu

Torres ne želi otići: Nadam se da ću igrati još u Atleticu

Španski napadač Fernando Torres nada se da će dobiti ponudu da produži ugovor sa Atletico Madridom.

Tridesettrogodišnjem fudbaleru ugovor sa Atleticom ističe na kraju sezone, a pošto ne dobija previše priliku, španski mediji već uveliko pišu da će u januaru doći do razlaza između dvije strane.

Ipak, Torres nema namjeru otići na zimu iz Atletica i voljan je ostati u klubu ukoliko Simeone procijeni da mu je potreban.

"Nadam se da ovo neće biti moja posljednja sezona u Atleticu. Pod ugovorom sam i moja je želja nastaviti ovdje, a pomisao da bi mi svaka utakmica mogla biti posljednja daje dodatnu motivaciju", izjavio je Torres za AS.

Za vrijeme boravka u Atleticu, Torres je ukupno postigao 119 pogodaka, od čega "samo" 28 otkako se vratio u Madrid u januaru 2015. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kao naredne destinacije u Torresovoj karijeri spominju se Kina i SAD.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi