Savić: Vrsaljko ima kvalitet da ostane u Atleticu

Defanzivac tima iz Madrida

Savić: Vrsaljko ima kvalitet da ostane u Atleticu

Defanzivac Atletica Stefan Savić izjavio je da se nada da će u madridskom klubu i dalje biti Šime Vrsaljko.

Vrsaljko je u Atletico stigao u ljeto 2016. godine kao veliko pojačanje, međutim ove sezone je bez mnogo šansi i upravo zbog toga razmatra odlazak iz kluba. Za njegove usluge su zainteresovani italijanski klubovi Juventus i Napoli.

"Protiv Betisa je igrao zaista dobro i to je izuzetno važno za njega. Bio je nesretan zbog povrede koljena, onda je imao problem s leđima, ali vratio se na teren. Vjerujem da je važan igrač za nas. Ne mislim da će otići, ima kvalitet da ostane i siguran sam da želi da bude ovdje", kazao je Savić.

Ove sezone Vrsaljko je u španskom šampionatu odigrao svega četiri utakmice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prethodno je u karijeri, podsjećamo, igrao za Sassuolo, Genou i Dinamo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi