Torres se ničega ne sjeća
FOTO: EPA

Pušten iz bolnice

Torres se ničega ne sjeća

Fernando Torres danas je napustio bolnicu nakon što je ljekarski tim konstatovao da je s njim sve u redu. 

U meču protiv Deportiva Torres se sudario sa jednim protivničkim fudbalerom i u jednom trenutku je izgubio svijest. Nakon što je ekspresno transportovan u bolnicu, pregledi su srećom pokazali da nije doživio težu povredu.

Po izlasku iz bolnice Torres je izjavio da se ne sjeća samog događaja.

"Sve je u redu. Želim da se zahvalim svojim saigračima, kao i fudbalerima Deportiva koji su došli da me posjete. Takve stvari se dešavaju u fudbalu. Slična stvar mi se desila i kada sam nastupao za Španiju. Vidio sam slike o tome što se dogodilo, ljudi su mi prepričali sve, ali ničega se ne sjećam. Hvala osoblju u bolnici koje se brinulo o meni i nadam se da ću se što prije vratiti na teren. Bio je ovo veliki šok, ali srećom to je sada prošlost", izjavio je Torres. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Torres se nakon noći provedene u bolnici zaputio prema Galiciji, gdje će u obiteljskoj kući njegove supruge imati potpunu njegu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti