Torres sjajnim lažnjakom "slomio" dvojicu stoper

Majstorijom podsjetio na svoje najbolje dane

Torres sjajnim lažnjakom "slomio" dvojicu stoper

Fudbaleri Atletico Madrida su s minimalnih 1:0 trijumfovali na gostovanju kod Villarreala u okviru 34. kola španske Primere.

Ovom pobjedom Jorgandžije su zadržale šest poena prednosti u odnsosu na četvrtoplasiranu Sevillu i mjesto koje naredne sezone direktno vodi u Ligu šampiona.

Ključni čovjek Atleticove pobjede bio je Fernando Torres. Napadač koji je u igru ušao u 62. minuti u umjesto Marija Mandžukića je sjajnim golom dvanaest minuta kasnije donio važnu pobjedu klubu iz Madrida. 

Osim što je svom klubu donio nove bodove Torres je usput i sjajnom varkom prilikom gola poprilično ponizio dvojicu fudbalera "žute podmornice". Prethodno je odbrana Villarreala nespretno izgubila loptu. Oduzeo im je upravo Torres, a nakon što je uspješno zaobišao golmana "natjerao" je i dvojicu stopera da “otkližu” u prazno.

Poglejdate kako je izgledala ova majstorija legendarnog španskog napadača…

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.