Torres: U Chelseaju sam se osjećao izgubljeno

Napadač Atletico Madrida napokon priznao

Torres: U Chelseaju sam se osjećao izgubljeno

Endin Čaušević

Španski napadač Fernando Torres ove sezone pruža sjajne partije u dresu Atletico Madrida.

Torres će u subotu igrati svoje drugo finale Lige prvaka, a ovu titulu osvojilo je 2012. godine sa Chelseajem. Španac se nije naigrao u londonskoj ekipi, te je otkrio da bi mu osvajanje Lige prvaka sa Atleticom bilo mnogo draže.

"Osvojilo sam Ligu prvaka sa Chelseajem, ali nije to bilo to. Nisu me tretiralio onako kako sam zaslužio i osjećao sam se izgubljeno u lonodnskoj ekipi. Ipak, ne želim da pričam o tim stvarima. Moja karijera ide onako kako traba i pun sam samopouzdanja pred finale", rekao je Torres, te dodao:

"Nikada nisam bio sretniji. Presretan sam što sam se vratio u Atletico i nadam se da ću ostati ovdje. Jedan sam od iskusnijih u ekipi i trudim sa da savjetujem mlađe saigrače".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Finale Lige prvaka između Real Madrida i Atletico Madrida igra se u subotu od 20:45 sati na San Siru u Milanu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti