Tošić: Svi Srbi su uz Ruse, a nadam se da će i oni biti uz nas

Srbija igra protiv Švicarske

Tošić: Svi Srbi su uz Ruse, a nadam se da će i oni biti uz nas

Endin Čaušević

Reprezentacija Srbije u petak igra protiv Švicarske, a o ovom meču već danima se priča.

Poznato je da odnosi između igrača ove dvije selekcije nisu baš najbolji, a atmosfera se dodatno podgrijala nakon izjava reprezentativaca Švicarske koji su porijeklom iz Albanije. Situacije oko te utakmice dotakao se i Duško Tošić koji nije želio da komentariše izjave igrača Švicarske.

Ipak, Tošić je pozvao navijače Rusije da podrže reprezentaciju Srbije u petak protiv Švicarske, te je poručio i da Srbi svim srcem bodre Rusiju. U slučaju pobjede nad Švicarskom ekipa Srbije će proslaviti plasman u drugi krug.

"Gledali smo Rusiju, mogu samo da kažem da smo mi Srbi uz vas, ovdje se osjećamo kao kod kuće. Sigurno je da poslije podrške u Samari znamo i da su Rusi uz nas. Nadamo se podršci i u petak i da zajedno proslavimo prolaz u drugi krug", rekao je Tošić.

Top Komentari

genter
Obrisi se oko usta kad svrse.
11 2
Senko Samic
Pa da naravno ipak ste jedni i drugi potomci genocidnog naroda i jos vam fale cionusti iz Izraela..
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi