Užarena atmosfera

Karleuša isprozivala igrače Švicarske: Oni su prevara, nisu Švicarci nego Albanci

E. Čaušević

Reprezentacija Srbije u petak igra utakmicu drugog kola grupne faze Svjetskog prvenstva protiv selekcije Švicarske.

O ovoj utakmici priča se već danima i jasno je da će to biti veliki okršaj. Sve je počelo izjavama igrača Švicarske koji su porijeklom iz Albanije, no nisu ostali dužni ni fudbaleri Srbije. Također, oglasila se i supruga Duška Tošića, Jelena Karleuša, koja je na svoj način "bocnula" Švicarce.

"Duško će dati 300 odsto od sebe jer voli svoju zemlju. Konačno će Srbija priznati njega, sve njih, na pravi način. Sigurna sam da su Švicarci neka vrsta prevare, tačnije oni nisu Švicarci, oni su Albanci. Mislim da mi imamo više šansi, a također imam dobar osjećaj što se tiče Brazila", poručila je Karleuša.

Također, ona se dotakla toga što engleski komentatori ne mogu tačno da izgovore ime njenog muža, te kažu "Disko Sosidž" umjesto Duško Tošić.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Ma on je za mene pravi 'sosidž'. Iskreno ću vam reći ja mogu da budem disko, ali on je definitivno sosidž", dodala je Karleuša.

Top Komentari

zaboti janos
Ako je neko pun silikona,nema pravo pricat o prevarama.
17 1
Arnel925
Od 23 igraca 4 imaju albansko porijeklo. Nebi bas nazvao ekipu albanci
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi