TOŠK predstavio novo pojačanje: Raduje me igranje pred punim stadionom i Atomcima

Dino Dizdarević karijeru nastavlja u Tešnju

TOŠK predstavio novo pojačanje: Raduje me igranje pred punim stadionom i Atomcima

U Tešnju se počelo raditi na igračkoj slagalici za predstojeću sezonu Prve lige BiH, a danas je TOŠK predstavio novo pojačanje, 28-godišnjeg Dinu Dizdarevića.

Dizdarević u TOŠK stiže iz visočke Bosne, za koju je u prošloj sezoni upisao 27 nastupa u Prvoj ligi FBiH, te postigao 7 golova i dodao isto toliko asistencija.

"Drago mi je da sam došao u zdravu sredinu, klub sa ambicijama i dobrim uvjetima. Posebno me raduje igranje pred punim stadionom i TOŠK-ovim Atomcima", poručio je nakon dolaska u Tešanj ovaj veznjak koji "operiše" uglavnom po desnoj strani terena.

Inače, Dizdarević je u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao za Croatiju Sesvete, bihačko Jedinstvo, Slogu iz Doboja, Žepče, švicarski NK Pajde, maglajski Natron i Bosnu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi