3

Komentari (3)

Hakkinen
A kada vam ili nama se ne sviđa ovaj portal nije mi jasno eto i sebe ću ubaciti ( i ako ne mislim tako ) pa što onda smo uopće registovani i zašto komentarišemo bilo šta?
Pa momci moji dragi mislite da i ovim novinarima je lahko?
Nije vjerujte a na kraju krajeva kome se ne sviđa ne mora ni da bude ovje ni da učestvuju u raspravama.
Griješe i novinari naravno ali ne treba ih razapeti sada oni krivi što imamo vlast kakvu imamo i ovu prokletu koronu. I ovi isti novinari pita li se iko imaju li dovoljno sredstava za život.
Mi mislimo samo sjesti i kucati o sportu? Eeeee nije ni njima lahko vjerujte a vi OPLETITE po minusima i prijavama jer od ovog chetnika @FighterIXI dobio sam u posljednja dva tri dana jedno 20 do 30 prijava jer čovjek veliča entitet WC i misli o nezavisnosti istog od BiH. E neće ga moći.
A i to sve novinari moraju da pregledaju i da blokiraju koga treba a koga ne.
Pozzz
Momak
Meni je jako zanimljivo kako ovaj portal ne prati ni svoje sopstvene clanke a kamoli da li je istinito ono sto pisu. Sve bi uradili za ar klikova. A nekad su bili relevantni... Jucer pisete da je Vinicius prekrizen od zidana i da ce vjerovatno negdje otici, tipa psg i slično, dok danas nabrajate 9 igraca i sve ste spomenuli osim viniciusa. Pa stvarno je smijesno. Na kraju ispade cijeli tim ce doci na red ove sedmice.
krems_krems12
Portal zvani "copy-paste"
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.