Totalni remont u Madridu: Čak devetorica fudbalera na transfer listi Reala

Zidane ih otpisao

Totalni remont u Madridu: Čak devetorica fudbalera na transfer listi Reala

E. Čaušević

Real Madrid se prije nekoliko dana oprostio od Lige prvaka nakon poraza od Manchester Cityja, a sada je pred Kraljevima potpuni remont ekipe.

Jasno je da je ova ekipa Real Madrida dala što je mogla u prethodnim godinama kada su tri puta zaredom osvojili Ligu prvaka, ali je čini se došlo vrijeme za velike promjene u igračkom kadru.

Real je sezonu spasio osvajanjem La Lige, ali sve pored toga je bilo totalno razočarenje. Zinedine Zidane će ostati na klupi kraljevskog kluba, ali će u narednoj sezoni imati mnogo veće izazove zbog toga što će ostati bez većine svojih igrača.

Španski mediji pišu da je Florentino Perez najavio ogromne promjene, te da će se ovog ljeta na transfer listi naći čak devetorica igrača. Prvi kojeg se žele riješiti je Gareth Bale koji je ispao u potpunosti iz prvog sastava, ali odmah iza njega je i James Rodriguez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj dvojac je skupo koštao Kraljeve, a na kraju nisu pokazali skoro ništa. Kako piše Marca pored njih dvojice na izlaznim vratima su još kad sedmorica igrača.

Zidane je pored Balea i Jamesa prekrižio još Isca, Luku Jovića, Lucasa Vazqueza, Mariana Diaza, Brahima Diaza, Nacha Fernandeza i Marcela.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Momak
Meni je jako zanimljivo kako ovaj portal ne prati ni svoje sopstvene clanke a kamoli da li je istinito ono sto pisu. Sve bi uradili za ar klikova. A nekad su bili relevantni... Jucer pisete da je Vinicius prekrizen od zidana i da ce vjerovatno negdje otici, tipa psg i slično, dok danas nabrajate 9 igraca i sve ste spomenuli osim viniciusa. Pa stvarno je smijesno. Na kraju ispade cijeli tim ce doci na red ove sedmice.
11 2
Hakkinen
A kada vam ili nama se ne sviđa ovaj portal nije mi jasno eto i sebe ću ubaciti ( i ako ne mislim tako ) pa što onda smo uopće registovani i zašto komentarišemo bilo šta?
Pa momci moji dragi mislite da i ovim novinarima je lahko?
Nije vjerujte a na kraju krajeva kome se ne sviđa ne mora ni da bude ovje ni da učestvuju u raspravama.
Griješe i novinari naravno ali ne treba ih razapeti sada oni krivi što imamo vlast kakvu imamo i ovu prokletu koronu. I ovi isti novinari pita li se iko imaju li dovoljno sredstava za život.
Mi mislimo samo sjesti i kucati o sportu? Eeeee nije ni njima lahko vjerujte a vi OPLETITE po minusima i prijavama jer od ovog chetnika @FighterIXI dobio sam u posljednja dva tri dana jedno 20 do 30 prijava jer čovjek veliča entitet WC i misli o nezavisnosti istog od BiH. E neće ga moći.
A i to sve novinari moraju da pregledaju i da blokiraju koga treba a koga ne.
Pozzz
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi