Ronaldo bi bio ponosan na njega: Kane je vidio u zraku flašu Coca-Cole, a onda je nastao šou

Zanimljiva proslava gola

Ronaldo bi bio ponosan na njega: Kane je vidio u zraku flašu Coca-Cole, a onda je nastao šou

Endin Čaušević

Tottenham je sinoć u gostima pobijedio Brighton sa 2:0 u zaostalom meču 16. kola Premiershipa.

Londonski klub uspio je da dođe do nova tri boda s kojima je i dalje ostao u borbi za mjesto koje na kraju sezone vodi u Ligu prvaka.

Tottenham je poveo u 37. minuti utakmice kada je Romero bio strijelac uz dosta sreće jer ga je pogodila lopta nakon što je Kuluševski šutirao, te je na kraju završila u mreži Brightona.

No, u centru pažnje ove utakmice našao se Harry Kane koji se uspio ponovo upisati u listu strijelaca.

Kane je u 57. minuti stavio tačku na ovaj susret kada je pogodio za 2:0 nakon asistencije Bentancura, ali se nakon toga zbog proslave svog gola našao u centru pažnje javnosti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jedan od navijača Tottenhama je tokom slavlja bacio flašu Coca-Cole na teren što je Kane vidio, a onda ju je dočekao na volej i udario visoko u zrak što je oduševilo navijače njegovog kluba.

Top Komentari

Sanin_Mostar
Covjek promasio colu u sta ti gledas tigreee.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi