Tottenham Kolašincu ponudio ogroman ugovor?
Foto: EPA

Nude mu 90.000 funti sedmično

Tottenham Kolašincu ponudio ogroman ugovor?

Midhat Šljivak

Londonski Tottenham ponudio je reprezentativcu Bosne i Hercegovine Seadu Kolašincu ogroman ugovor.

Spursi će izvjesno na kraju sezone ostati bez lijevog beka. Danny Rose je na korak od prelaska u Manchester City, a novi član ekipe s White Hart Lanea mogao bi postati Kolašinac.

Engleski mediji tvrde da je sjajni defanzivac dobio zaista nevjerovatnu ponudu od Spursa. Oni mu nude višegodišnji ugovor i sedmičnu platu od čak 90.000 funti, što je svakako veoma primamljiva ponuda.

Ipak, konkurencija u borbi za bh. fudbalera je ogromna.  U svojim redovima ga želi vidjeti sama krema evropskog fudbala. Imena Chelseaja, Liverpoola, Juventusa, Intera ili Milana svakako da nisu za odbaciti i Kolašinac će imati tešku odluku o odabiru novog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čini se da je za sada naš reprezentativac najbliži engleskom Premiershipu, a konačnu odluku ćemo znati na kraju sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi