U Chelseaju sigurni da će Kolašinac biti njihov igrač
Foto: EPA

Metro donosi nove vijesti

U Chelseaju sigurni da će Kolašinac biti njihov igrač

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac bit će jedan od najtraženijih fudbalera u ljetnom prelaznom roku, koji se polako približava.

Kolašinac se i zimus uveliko dovodio u vezu sa odlaskom iz Schalkea, a najveći interes za njega su pokazivali i još uvijek pokazuju Chelsea i Liverpool.

Britanski Metro danas piše da su u Chelseaju uvjereni da će Kolašinac od naredne sezone nositi plavi dres, te da uopće ne sumnjaju da će naš fudbaler odbiti Liverpool i sve ostale klubove koji ga budu kontaktirali.

Za našeg reprezentativca će se po završetku sezone voditi velika bitka jer će Schalke napustiti kao slobodan igrač zbog toga što sa svojim sadašnjim klubom neće produžiti ugovor, koji mu ističe u junu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim Chelseaja i Liverpoola, za Kolašinca je zainteresovan i Everton, dok se čini da je Juventus definitivno odustao.

Sead Kolašinac (23) je odigrao 117 utakmica za prvi tim Schalkea i ove sezone je jedan od najbolje ocijenjenih defanzivaca u Bundesligi.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi