Navijači Tottenhama krenuli slaviti gol, a onda ih je Alisson "rasplakao"

Čudesna odbrana golmana Liverpoola

Navijači Tottenhama krenuli slaviti gol, a onda ih je Alisson "rasplakao"

E. Čaušević

Tottenham i Liverpool igraju trenutno derbi 18. kola engleskog Premiershipa.

Tottenham je odlično otvorio utakmicu i uspio je već u 13. minuti da dođe do prednosti.

Ndombele je bio asistent, a sjajan pogodak za 1:0 postigao je Harry Kane na oduševljenje navijača Tottenhama.

Domaći tim je u 30. minuti mogao vrlo lako i do drugog gola. Tottenham je odigrao sjajnu kontru, Son je uposlio Allija koji je sam izašao na Alissona, te su svi već vidjeli loptu u golu.

Alli je veoma dobro šutirao, ali je Alisson nestvarnom intervencijom spasio svoj gol i poslao loptu u korner iako su je skoro svi navijači na stadionu već vidjeli u mreži Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Samo pet minuta kasnije Redsi su kaznili domaće za ovaj promašaj i izjednačili su na 1:1. Robertson je bio asistent, a gol je postigao Jota.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi