Tottenham nagradio Mouru za sjajne igre

Brazilac potpisao

Tottenham nagradio Mouru za sjajne igre

Brazilski fudbaler Lucas Moura i u budućnosti će nastupati za Tottenham.

Moura, koji je Tottenhamov heroj u meču Lige prvaka s Ajaxom, prethodnih sedmica je imao kontakte s nekoliko timova, no odlučio je ostati lojalan londonskom klubu i potpisati novi ugovor.

Iz kluba je objavljeno kako se Moura obavezao Tottenhamu na vjernost do 2024. godine, a pritom je dobio i nove, poboljšane uslove koji su ga učinili jednim od plaćenijih u timu.

"Toliko sam zahvalan Tottenhamu na svemu što je učinio za mene. Ovaj potez je bio logičan. Presretan sam u ovom klubu, među sjajnim igračima, ljudima...", kazao je Moura, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nastavit ću i dalje da dajem sve od sebe, da se borim, kako bi Tottenham i u budućnosti bilježio dobre rezultate", poručio je ovaj 26-godišnji ofanzivac.

Podsjetimo, Moura se Tottenhamu pridružio u januaru 2018. godine. Prethodno je igrao za Paris Saint-Germain i Sao Paolo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi