"To je bruka, trebaju vratiti novac navijačima"
FOTO: EPA

Oštra izjava nakon derbija

"To je bruka, trebaju vratiti novac navijačima"

H. Zilić

Nevjerovatnu utakmicu su u 33. kolu engleskog Premiershipa odigrali Liverpool i Tottenham. Na kraju trijumf Redsa od 4:3.

Vodio je Liverpool sa 3:0 nakon samo 15 minuta igre, Tottenham se vratio na 3:3 u 93. minuti, a onda u 95. Jota psotiže gol za 4:3.

Infarkt utakmica i uzbuđenja na nivou, možda i utakmica sezone na Ostrvu.

Ipak, početak utakmice bio je užasan za navijače Tottenhama, nakon 15 minuta igre bilo je na semaforu 3:0 za Liverpool i dosta navijača Tottenhama je napustilo Anfield.

Slično im je bilo i na prethodnom gostovanju gdje su protiv Newcastlea gubili 5:0 nakon 20 minuta igre.

Navijači koji su napustili Anfield nisu vidjeli do kraja pravu dramu i povratak svog tima, a legenda engleskog fudbala Gary Neville smatra da klub treba vratiti novac navijačima.

Oglasi

"Klub se ne smije poigravat sa navijačima, posebno ne igrači. Ljudi su napustili stadion nakon 3:0 i treba im vratiti novac", rekao je Neville i dodao:

"Ko bi očekivao da će do kraja biti takva utakmica. Tottenham ne igra baš dobro i s razlogom su navijači napustili teren, bez obzira na povratak u meč na Anfieldu. Trebaju vratiti novac, baš je bila bruka ono što su vidjeli na startu", rekao je Neville.

Naravno stigli su odmah i komentari većina se ne slaže s izjavom Nevillea, dok ima i onih koji podržavaju navedeno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tottenham je ovim porazom izgubi šanse za plasman u Ligu prvaka, tčanije matematika još postoji, ali ona je minimalna.

Sa druge strane Liverpool je došao do pete pozicije izaostaje devet bodova za pozicijama koje vodi u Ligu prvaka tako da i njima treba dosta toga da se poklopi u finišu sezone.

Top Komentari

Benz
Boze gluposti..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi