Tottenham pojačanje pronašao u Nici?
Foto: EPA

Jean-Michael Seri bi karijeru mogao nastaviti u Londonu

Tottenham pojačanje pronašao u Nici?

Prema pisanjima britanskih medija čelnici Tottenhama su stupili u kontakt sa Nicom, te se očekuje da će u narednom periodu uputiti zvaničnu ponudu za veznjaka ove ekipe Jean-Michaela Serija.

Reprezentativac Obale Slonovače je bio jedan od najboljih igrača u francuskoj Ligi 1 protekle sezone, te se zbog svojih igara našao na meti Rome, Arsenala, Barcelone i kineskog Beijing Guoana.

Nica je prošle sedmice već odbila jednu ponudu za Serija, i to onu Rome koja je nudila 20 miliona funti za ovog fudbalera. 

Ipak, u Nici su istu glatko odbili s obzirom da Serijeva otkupna klauzula iznosi 35 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Špekuliše se da su u Tottenhamu spremni udovoljiti zahtjevima Nice, jer se čini da će igrač koji je bio prvobitna želja engleske ekipe Bayernov Douglas Costa karijeru, najvjerovatnije, nastaviti u Juventusu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi