Gospodski gest igrača Tottenhama prema današnjem rivalu
Foto - EP

Ostavili im nove dresove

Gospodski gest igrača Tottenhama prema današnjem rivalu

M. Šljivak

Tottenham je lagano pobijedio amaterski Marin sa 5:0 i prošao je u narednu rundu FA Kupa.

Tim Josea Mourinha je na sjajan način dočekan od strane igrača i rukovodstvo ovog kluba, a i tu je bilo i nekoliko navijača koji su srdačno pozdravili velike zvijezde.

Nakon utakmice domaći igrači nisu mogli zamijeniti dresove sa Spursima. Razlog tome su striktni Covid19 protokoli koji zabranjuju razmjenu dresova.

Međutim, Tottenham se pobrinuo da igrači Marina dobiju dresove za uspomenu. Spremili su za njih posebnu garnituru dresova i ostavili su ih igračima Marina.

Gospodski potez.

Top Komentari

BordoBijeli
E cuj ne smiju razmjenjivati dresove poslije utakmice.Pa ti isti igraci su se testirali negativni prije utakmice i bili su u duelu i imali kontakt na terenu svakako a poslije utakmice im ne daju da mjenjaju dresove?
2 0
Realist
Ta engleska kultura nogometa i strast prema njemu su nevjerojatni
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi