Tottenham ponudio nove ugovore Eriksenu i Sonu

Spursi ih žele zadržati

Tottenham ponudio nove ugovore Eriksenu i Sonu

Čelnici londonskog Tottenhama ponudili su nove ugovore Christianu Eriksenu i Heung-Min Sonu.

Eriksen i Son su u grupi fudbalera koji su privukli pažnju najvećih evropskih klubova, pa ne iznenađuje što je čelnicima Tottenhama u ovom trenutku prioritet da ih zadrže u svojim redovima.

Spursi su pomenutom dvojcu ponudili nove ugovore sa znatno boljim uslovima, a budući da ni oni nemaju ništa protiv ostanka, uskoro se očekuje produženje saradnje.

Inače, Eriksen je na White Hart Laneu od 2013. godine i za klub iz Londona je dosad odigrao preko 200 utakmica i postigao 48 pogodaka, a kroz dosadašnju fudbalsku karijeru je još igrao za Ajax.

Tokom ove sezone Son, koji je u Tottenhamu od 2015. godine, je postigao deset golova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tottenham je u Premier ligi trenutno na petoj poziciji sa 44 boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi