Tottenham povlači potez koji će oduševiti navijače

Tri ključna igrača spremna da produže ugovor

Tottenham povlači potez koji će oduševiti navijače

Tottenham igra svoju najbolju sezonu u posljednjoj deceniji i još uvijek ima koliko-toliko realnu šansu da osvoji titulu prvaka Engleske.

U Spursima nastupa nekoliko zaista klasnih fudbalera koji su na White Hart Lane pretežno stizali na mala vrata, a koji sada privlače pažnju brojnih evropskih velikana.

Čelnici kluba iz sjevernog Londona očigledno žele podići svoje standarde i učiniti sve da ova sjajna sezona ne bude samo bljesak, a potvrda visokih ambicija jeste i potez na koji se spremaju.

Naime, Tottenham će u narednom periodu ponuditi nove ugovore trojici veoma važnih igrača - Janu Vertonghenu, Christianu Eriksenu i Eriku Lameli, koji su od izuzetnog značaja za klub sa White Hart Lanea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mauricio Pochettino u ovoj trojici igrača vidi okosnicu tima za sezonu koja dolazi, a u narednim sedmicama bi trebao biti poznat epilog pregovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi