Tottenham dva dana pred utakmicu Premier lige dobio novog rivala
Foto - EPA

Umjesto Ville igraju protiv Fulhama

Tottenham dva dana pred utakmicu Premier lige dobio novog rivala

M. Šljivak

Koronavirus je uzrokovao popriličan haos u rasporedu ekipe Tottenhama.

Spursima je nedavno otkazan meč protiv Fulhama, gdje su zabilježeli slučajevi koronavirusa, a sada im je otkazan i meč protiv Aston Ville, koji je bio zakazan u srijedu.

Ogroman broj fudbalera Ville je pozitivan na koronavirus. Zbog toga su prvotimci propustili meč FA Kupa protiv Liverpoola, a susret protiv Spursa je sada otkazan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dva dana pred meč Premier liga je odlučila da promijeni rivala timu Josea Mourinha. U srijedu će igrati protiv Fulhama, dok će susret sa Villom biti naknadno odigran.

U Fulhamu su bijesni zbog ove odluke. Nisu očekivali da će već za dva dana igrati meč sa Tottenhamom i ovo je zaista nevjerovatna odluka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi