UEFA za zelenim stolom odlučuje o rezultatu neodigranog meča
Foto - EPA

Duel Tottenhama i Rennesa otkazan

UEFA za zelenim stolom odlučuje o rezultatu neodigranog meča

M. Šljivak

Evropska fudbalska federacija (UEFA) potvrdila je danas kako meč Tottenhama i Rennesa ne može biti pomjeren za drugi termin.

Ovaj meč 6. kola Konferencijske lige odgođen je zbog koronavirusa u ekipi Spursa i očekivalo se kako će se pronaći novi datum u kojem će meč biti odigran.

Međutim, to se nije desilo. Tottenham i Rennes nisu mogli naći zajednički jezik o novom datumu i ovaj meč neće ni biti odigran.

UEFA će za zelenim stolom odlučiti o rezultatu ove utakmice i sve bi se trebalo saznati veoma brzo.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Rennes je već ostvario prolaz u nokaut fazu takmičenja Konferencijske lige, a Tottenhamu je u ovom meču trebala pobjeda s barem dva gola razlike za prolaz dalje.

Vidjet ćemo kakva će odluka o utakmici biti na kraju donijeta, no vrlo je moguće da će Spursi ostati bez plasmana u narednu fazu takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi