Klupska stranica Tottenhama zakazala i napravila velike probleme navijačima

Pred utakmicu Lige prvaka

Klupska stranica Tottenhama zakazala i napravila velike probleme navijačima

Esmer Oštraković

Utakmice koje su trebale biti odigrane ovog vikenda u okviru Premiershipa otkazane su nakon smrti Kraljice Elizabeth II.

Ipak, utakmice koje će klubovi iz Engleske odigrati u okviru evropskih takmičenja neće biti odgođene, nego će biti regularno odigrane.

Veliki lapsus napravili su iz Tottenhama jer su 48 sati prije početka utakmice sa Sportingom objavili kako utakmica neće biti odigrana.

Nakon toga iz kluba su se izvinjavali svojim navijačima, te su objavili kako je sve bila stvar tehničke greške.

"Moramo potvrditi da sve ide kako je planirano. Meč će biti odigran. Trenutno istražujemo kako je došlo do problema, te se izvinjavamo svojim navijačima", stoji u objavi Tottenhama.

Pojedini navijači su tako otkazali letove za Lisabon iako su imali kupljene karte, te sada traže da im klub pomogne.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Tottenham bi tako sutra u Portugalu trebao imati podršku oko dvije hiljade navijača, a karte su koštale 34 funte.

Podsjetimo, Tottenham je u prvom kolu Lige prvaka na svom terenu bio bolji od Marseillea, a oba gola u pobjedi postigao je Richarlison.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi