Tottenham stupio u kontakt sa zvijezdom Reala i dobio odbijenicu?
(Foto: EPA) Od kada je Santiago Solari došao na kormilo Reala Asensio je pao u drugi plan, a to želi iskoristiti Pochettino

Londonski klub konačno spreman trošiti, ali...

Tottenham stupio u kontakt sa zvijezdom Reala i dobio odbijenicu?

Ovih dana se špekuliše da je Tottenham konačno spreman početi sa investiranjem u ekipu, pošto u proteklom periodu nije bilo skupocjenih pojačanja u Pochettinovoj ekipi.

Navodno je prva meta Tottenhama sjajni mladi fudbaler Real Madrida Marco Asensio, a Pijetlovi ga žele vidjeti u svojim redovima već u januaru.

Nije poznato koliko bi mogao koštati transfer Marca Asensija, ali se špekuliše o ciframa od oko 100 miliona eura.

Španska Marca sada prenosi da je Tottenham već stupio u kontakt sa Asensiom, ali da stvari nisu išle kako su Spursi planirali. Naime, navodno je Asensio odbio Tottenham u samom startu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Asensio ove sezone ne igra onako kako se to od njega očekivalo, a u 22 utakmice za Kraljeve u svim takmičenjima je postigao četiri gola i upisao isto toliko asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti