Tottenham u izgradnju stadiona uložio milijardu funti, ali na njemu su bizarne greške

Nevjerovatno

Tottenham u izgradnju stadiona uložio milijardu funti, ali na njemu su bizarne greške

M. Šljivak

Tottenham bi do kraja sezone mogao zaigrati na novom stadionu koji ih je koštao milijardu funti.

Na ruševinama starog White Hart Lanea nastao je novi, spektakularan stadion, ali u izgradnji je napravljeno nekoliko zaista velikih propusta.

Očigledno da konstruktori nisu vodili računa o određenim stvarima. Tako video iz prostorija unutar stadiona pokazuje kako se nakon kiše voda doslovna slijeva u prostorije.

Nije samo unutrašnjost problem. Na samom terenu su zaboravili ostaviti prostor za izvođenje kornera, pa sasvim si gurno morati mijenjati određene stvari u veličini terena.

Zaista je nevjerovatno vidjeti da ovakav projekat ima zaista bizarne greške, ali očigledno da određeni ljudi koji su zaposleni na izgradnji stadiona, nisu vodili računa o sitnicama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nije poznat tačan datum otvaranja novog stadiona, ali pretpostavlja se da će to biti početkom aprila, kada će Tottenham konačno zaigrati na svom stadionu.

U dosadašnjem dijelu sezone Spursi su utakmice igrali na Wembleyju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi