12

Komentari (12)

Adnanos
Hahahahaha sjecam se ovakvi trenutaka kad sam se kladio hahahahahah Koliko li je dansas bijesni kladionicara
Arnel925
Čim je golf igrač ušao u igru, odma primiše 3
Logi93
Jučer te **** mrtvi celzi danas ovi majmuni
Ljubiteljseoskihliga
Evo i Barcelona šugava ruši
MangasColoradas
...treba pisati peticiju da se skloni ovaj baksuzni pijacar sa tv ekrana i prenosa EPL...nevjerovatno,nevjerovatno,nevjerovatno,je li moguce,je li moguce,postovani gledaoci,postovani gledaoci...pa ponovio je jedno 70 puta u toku utakmice...covjek samo za koridu na Cevljanovicima dobar i to ne da prenosi nego da se bode hahahahahahahah...
Bulle
Tačno, ovo ni tri golmana ne bi branila :) baho presmiješan si, depresivan...
Halilovich
Pa i jeste nevjerovatno. 3 gola za 10 minuta zabiti totenhemu. ako ti se ne svidja smanjis ton i gledas u miru.
MangasColoradas
@Bulle ...pregazilo ga vrijeme,on je bio interesantan prije 20 godina kad nije bilo ni druge televizije ni drugog komentatora da prenosi utakmice,klasicna komunisticka skola...nije ga bilo nekoliko godina,ne znam gdje ga izvukose iz naftalina sad pod stare dane da nas smara...jos nesretnika stavili reprezentaciju da prenosi,a lik baksuz kakvog nema na svijetu.
Nele.
Baho je najbolji komentator na ovim prostorima.
meepo
@MangasColoradas opet bolji mi je i Baho nego ovi mrtvaci iz Srbije. Znaci isto sahranu da prenose a ne utakmicu. Marijan bi bio savrsen ali eto sta je tu je nije ni Baho los zna nekad koji biser baciti.
Zenicanin
Ma Baho je najbolji
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.