Totti bira između MLS-a i Engleske

Veteran Rome na meti nekoliko klubova

Totti bira između MLS-a i Engleske

Endin Čaušević

Kapiten Rome Francesco Totti još uvijek nema namjeru da završi svoju karijeru i sve su šanse da će na kraju sezone napustiti Vučicu.

Naime, prije nekoliko danas saopšteno je da je Totti Romi ponudio da igra još jednu sezonu bez ikakvih primanja. Međutim, čelnici rimske ekipe dematovali su te navode. 

Kako pišu mediji u Italiji Roma nema namjeru da Tottiju ponudi novi ugovor iako legendarni kapiten ove ekipe želi odigrati još bar jednu sezonu.

Sve su šanse da će Totti na kraju sezone napustiti ekipu u kojoj je ponikao, a špekuliše se da će karijeru nastaviti u američkom MLS-u. Ipak, danas se pojavila i informacija da bi Totti mogao da se okuša i u engleskom Premiershipu.

Navodno, nekadašnji trener Rome Claudio Ranieri zainteresovan je da ponudi jednogodišnji ugovor Tottiju kojeg želi vidjeti u dresu Leicestera. Iako će uskoro proslaviti svoj 40. rođendan čini se da je Totti i dalje želja mnogih klubova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Totti je, navodno, izjavio svojim prijateljima da je u velikoj dilemi da li da ide u MLS ili da prihvati ponudu vodeće ekipe engleskog Premiershipa.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti