4

Komentari (4)

KB9
Ajd idi hodaj Odigrao si 100 sezona,osvojio 2 trofeje,odbio 10 ponuda i na kraju umjesto da budes ikona kluba,oni su te otjerali kao zadnjeg kretena....
Bazarich
Prof.Dr.NocniJahac
Šteta sto nema vise ovakvih ljudi / igrača .. promijenila su se vremena .. ali je tvoj komentar totalno bez veze ... Totti spada definitivno pod grupu igrača koji ni jedan navijač ne može mrziti ..
dinass
A koje iz uprave pitao sta navijace?Ponizili su i otjerali legendu kao da je neki junior u pitanju.Na njegovom primjeru treba vidjeti kako je lojalnost kluba cisti idiotizam jer se taj isti klub tebw odrekne za minutu.Neki dan citam da Toti nece da udje u prostorije Rome jer ga i dalje lose tretiraju,ceka sina u autu dok ne zavrsi trening,pa gdje su sad navijaci da se to promjeni?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.