Totti: Real Madrid mi je nudio sve, samo jednu stvar nisu mogli da mi daju

Bio blizu Madrida

Totti: Real Madrid mi je nudio sve, samo jednu stvar nisu mogli da mi daju

E. Škorić

Francesco Totti je još jednom govorio o tome kako je bio blizu prelaska u Real Madrid.

Totti je na vrhuncu karijere imao ponudu Reala, ali odlučio je da do kraja karijere ostane lojalan rimskog klubu.

"Bio sam 80% spreman za prelazak u Real Madrid. To nije bio najbolji period za Romu, iako je uprava uradila sve što sam ja tražio. Real mi je ponudio veliki novac – ponudili su mi ugovor od 25.000.000 eura. Nudili su mi sve, osim kapitenske trake, koju nisu mogli da mi daju jer je ona tada pripadala Raulu. Raul je bio jedini koji je mogao da ima veći ugovor od mene", rekao je Totti.

Totti je u Rimu proveo cijelu karijeru, od 1992. do 2017. godine i za ovaj klub je odigrao preko 600 mečeva u Seriji A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jedini Scudetto osvojio je u sezoni 2000/01, a kasnije je osvajao dva Kupa Italije i dva Superkupa te zemlje, dok je s Italijom osvojio Svjetsko prvenstvo 2006. godine.

Top Komentari

KB9
Ajd idi hodaj Odigrao si 100 sezona,osvojio 2 trofeje,odbio 10 ponuda i na kraju umjesto da budes ikona kluba,oni su te otjerali kao zadnjeg kretena....
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi