Totti u svlačionici iznenadio Ramosa: Ponosan sam!

"On je idol mog djetinstva"

Totti u svlačionici iznenadio Ramosa: Ponosan sam!

Španski reprezentativac Sergio Ramos sinoć je nakon utakmice protiv Rome dobio poklon od Francesca Tottija. 

Kapiten Real Madrida je ranije u nekoliko navrata isticao da se u mladosti divio legendarnom Tottiju, međutim nakon sinoćnje utakmice nije ni slutio da će kapiten Rome doći njegovu svlačionicu kako bi zamijenili dresove. 

"Jako sam sretan što je Totti, idol mog djetinstva i igrač čiju dugu kosu sam kopirao u mladosti, došao u svlačionicu da mi pokloni dres. Za mene je to ponos, a također je i on uzeo moj dres. Ovaj će imati posebno mjesto u mojoj kolekciji", kazao je Ramos.

Da je Francesco Totti istinska legenda, pokazale su i ovacije na kraljevskom stadionu kada je ulazio u igru. Italijan je nakon utakmice izjavio da je bio iznenađen i da nije očekivao da će mu se nakloniti i Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi