Zidane: Nadam se da će Totti igrati sutra

Real na Bernabeu dočekuje Romu

Zidane: Nadam se da će Totti igrati sutra

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sutra na domaćem terenu igraju revanš utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Rome.

Kraljevski klub je u prvoj utakmici slavio protiv Rome sa 2:0, te ih očekuje lagan posao u revanšu na Santiago Bernabeu. Trener Reala Zinedine Zidane izjavio je da se nada da će u sutrašnjoj utakmici šansu dobiti i kapiten Francesco Totti.

"On je uradio nevjerovatne stvari u fudbalu i to svi znamo. Totti zna koliko može pružiti svojoj ekipi na terenu i on uživa u svakoj svojoj utakmici. Nadam se da će igrati protiv nas na Bernabeu", rekao je Zidane.

Također, Zidane je dodao da su stvari još uvijek otvorene, te da riječ nemoguće ne postoji u fudbalu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Roma neće odustati od četvrtfinala i siguran sam da će se boriti do kraja. Ipak, nadam se da ćemo stvari riješiti što prije u našu korist", dodao je trener Real Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije